Karaman 1 Şubesi

Şube Yönetimi Olarak Vali Fahri Meral'i Makamında Ziyaret Ettik

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle Eğitim-Bir-Sen Karaman Şube Yönetimi Karaman Valisi Sayın Fahri Meral'ı makamında ziyaret etti.

 

2016 Eğitim İzleme ve Değerlendirme Raporunun ve diğer sendika yayınlarının takdim edildiği ziyarette ilimizdeki eğitim öğretim faaliyetleri ve sorunları istişare edildi. 

 

Şube Başkanı Yunus Özdemir var olan bazı sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Bu kapsamda eş özründen il emrine verilen eğitimcilerin biran önce yer belirlenmesinin yapılması gerektiğini, okullarımızda eksiksiz bir kadro ile eğitime başlamasının öğrenciler açısından büyük önem arzettigini, aile bütünlüğü açısından dezavantajlı durumda olup gidiş geliş imkanı olmayan öğretmenlerin daha sağlıklı ve motivasyonu yüksek olarak sınıflarına girebilmeleri için eşinin bulunduğu yerde çalışabilmesine imkan verilmesi gerektiğini, açıkta bekleyen ve soruşturmaları tamamlanan eğitimcilerle ilgili biran önce karar verilmesi gerektiğini dile getirdi.

 

Vali Meral de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu, yeni eğitim öğretim yılının hem eğitimciler hem öğrenciler hem de veliler için hayırlar getirmesini ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ettiğini, problemlerin çözümü noktasında gerekeni yapacaklarını, ilimizin şu anda iyi durumda olan eğitim kalitesinin daha iyi olması için hep beraber gayret etmeleri gerektiğini dile getirdi.

 

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.