Karaman 1 Şubesi

Memur Sen İl Yönetiminden İl Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur Sen İl Yönetiminden İl Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir ve beraberindeki Memur-Sen Birim Başkanları, Karaman’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fikret BAYRAKTAR’ı makamında ziyaret etti.

 

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, yeni görevinde BAYRAKTAR’a başarılar dileyerek, “Şehrimizin can ve mal güvenliği birinci dereceden kendisine tevdi edilen il müdürümüze işlerinde kolaylık ve muvaffakiyetler diliyor, bütün polis teşkilâtımızla beraber her türlü kaza ve beladan uzak olarak hayırlı hizmetlere vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz” dedi.

 

İl Emniyet Müdürü Fikret BAYRAKTAR da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu güzel şehre ve bu büyük millete hizmet etmekten onur duyduğunu, sivil toplum kuruluşlarıyla ve milletimizle omuz omuza vererek her türlü zorluğun üstesinden geleceklerini, polis teşkilatı olarak huzurun ve güvenin devam ettirilmesinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.

 

Ziyarette Büro Memur-Sen İl Başkanı Cavit BARDAK, Toç Bir-Sen İl Başkanı İsmail VARLI, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı İrfan KELEŞ, Genç Memur-Sen İl Başkanı Cihat PINARCI ve Büro Memur Sen Emniyet İşyeri Temsilcimiz Bünyamin ERDOĞDU da hazır bulundu.

 

Ziyaret Memur Senin 15 Temmuzla ilgili hazırladığı bazı kitap ve dokümanların takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.