Karaman 1 Şubesi

EĞİTİM ÇALIŞANI ŞEF,MEMUR ,VHKİ,TEKNİSYEN VE YARDIMCI HİZMETLİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

EĞİTİM ÇALIŞANI ŞEF,MEMUR ,VHKİ,TEKNİSYEN VE YARDIMCI HİZMETLİLERİMİZLE  BİR ARAYA GELDİK
Karaman Eğitim-Bir-Sen  Şubesi olarak  eğitim çalışanı şef,memur,VHKİ ,teknisyen ve hizmetli üyelerimizle  sendika binamızda istişare toplantısı yaptık.
Arabaşı ikramıyla başlayan toplantıda şef,memur,VHKİ , teknisyen ve  hizmetli üyelerimizin  genelde ve Karaman özelinde yaşadıkları sorunlar  ve çözüm  önerileri  konuşuldu . Söz konusu sorunların ve çözüm önerilerinin sendika genel merkezimize il düzeyinde de yetkili birimlere iletilmesine karar verildi.
Bu kadrolarda çalışan personelin kadro tahsisi sorunu,il düzeyinde yaşanan VHKİ kadro dağılım sorunu ,Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği  Sınavı ,4 C ‘li personelin 4-B kadrosuna geçişi, özlük  ve mali haklar gibi genel ve yereldeki sorunlar tartışıldı.
Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yeni uygulanmakta olan mesai takip sisteminin uygunlamasındaki  sorunlar ve bu sorunların çalışanların motivasyonu üzerindeki olumsuz etkileri  konuşuldu ve çözüm önerileri tartışıldı.
Şube Başkanımız Yunus Özdemir katılımlarından dolayı eğitim çalışanı üyelerimize teşekkür etti ve gerekli notların alındığını ve gerekli yerlere bu notların mutlaka iletileceğini belirtti.