Karaman 1 Şubesi

Karaman'dan Barış Pınarına Tam Destek

GARBIN AFAKINI SARMIŞSA ÇELİK ZIRHLI DUVAR
BENİM İMAN DOLU GÖĞSÜM BİBİ SERHATTİM VAR
ULUSUN KORKMA NASIL BÖYLE BİR İMANI BOĞAR
MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR

Diyoruz ya İstiklal Marşımızda… İşte yine küresel güçlere karşı bir mücadele veriyoruz. Küresel emperyalist güçlerin kucağındaki terör yapılanmalarına karşı bir mücadele veriyoruz. Allahın izniyle bu harekatla adı PKK, YPG, PYD , DAEŞ, İŞİD ne kadar kukla varsa hepsini kökünden kazıyacağız. Hatta öyle kazıyacağız ki Allahın izniyle bir daha alfabede harf dahi bulamayacaklar. Fıratın Doğusu ve batısı bütün teröristlerden ve maşalardan temizlenecek Allahın izniyle…
Sosyal medyadaki algı operasyonlarına da asla izin vermeyeceğiz. Bizler bütün Türkiye olarak , Karaman olarak askerimizin yanındayız. Bütün dünyadaki ümmetin duyarlı Müslümanları ve mağdur insanları da bizim yanımızda evvel Allah, duaları bizimle, bunu çok iyi biliyoruz. Aklını, beynini kiraya vermiş, zihni uşaklaşmış insanlara ve kuruluşlara diyeceğimiz çok şey var aslında ama şimdi yeri değil. Kinleri ve öfkeleri içerisinde geberip gitsinler diyoruz. Onların sosyal medyadaki algı operasyonlarına da millet olarak asla izin vermeyeceğiz.
Rabbim Barış Pınarı Harekatındaki askerimizi muvaffak eylesin.. Ayaklarına taş değdirmesin, atışlarını isabet ettirsin. Vema rameyte iz rameyte velakiinellahe rama ayetinin sırrına erdirsin… Mehmetçiğimizi, polisimizi bütün güvenlik güçlerimizi korusun, muzaffer eylesin… Yöneticilerimize kolaylıklar versin, her zaman doğru kararlar alabilmelerini nasip etsin. Milletimize sabır ve metanet versin… Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin, şehitlerimizin mekanlarını cennet makamlarını âli eylesin, milletimize ve ailelerine sabrı cemil ihsan eylesin.
Ya Rab askerimizi koru..
Ya Rab ordumuzu koru…
Ya Rab Peygamber Ocağındaki yiğitlerimizi, Mehmetçiğimizi koru..." dedi.

Açıklamanın ardından Kulahçılar Camii İmam Hatibi Mehmet Şükrü Özdemir Fetih Süresini okudu. Eğitime Destek Platformu Başkanı Tevfik Baran'ın yaptığı duadan sonra Mehmetçiğe Destek programı sona erdi.